Vízum információk

A beutazás feltételeiről, a vízumokkal kapcsolatos tájékoztatókhoz, vízumkérdőívek letöltéséhez kérjük, látogasson el a Konzuli Szolgálat holnapjára.

A vietnami nyelvű kérdőívek elérhetők itt.

Kambodzsai állampolgárok Magyarországra beutazásukra vonatkozó vízumkérelmüket benyújthatják a legközelebbi Magyar Nagykövetségen Bangkokban vagy Hanoiban. A vízumkérelem leadásakor 12 éven felüli állampolgárok biometrikus adatokat nyújtanak (ujjnyomat, fénykép), így a személyes megjelenés kötelező.

Az idegenrendészeti eljárás lefolytatását követően az úti okmány postázására az ügyfél költségén van lehetőség.

A Hanoi Magyar Nagykövetség képviseleti megállapodás értelmében vízumot adhat ki a Szlovéniába és Lettországba utazó vietnami állampolgárok részére.

A három hónapot meghaladó tartózkodás iránti kérelem eljárásrendjéről, a vonatkozó jogszabályokról a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal oldalain tájékozódhat.

A keresőtevékenység és tanulmányi célú tartózkodási engedély kérelmek vietnami és magyar nyelvű formanyomtatványai az oldal jobb oldalán letölthetők.

A Hanoi Nagykövetség Konzuli Szolgálatának címe:

9. emelet, Hanoi Lake View Residence, 28 Thanh Nien Út, Tay Ho kerület, Hanoi, Vietnam

Konzul:

Jordanicsné dr. Horváth Gabriella

E-mail:

otegueHgHhNbihfq60gg0ZyY29uc3VsYXRlLmhvaUBtZmEuZ292Lmh1

Nyitva tartás:

Tájékoztatjuk Tisztelt ügyfeleinket, hogy 2016, január 1-től új ügyfélfogadási rend lép életbe. A részletes ügyfélfogadási rend letölthető az oldal jobb felső szélén.

www.hanoi.kormany.hu

Konzuli információk vietnami nyelven:

www.mfa.gov.hu/emb/hanoi