Összefoglaló a magyarországi tanulási lehetőségekről

http://studyinhungary.hu/

Állami és egyéb ösztöndjfelhívások

- Megjelent a Stipendium Hungaricum állami ösztöndíjprogram 2017/18-as akadémiai tanévre szóló felhívása, amelyről bővebb tudnivalók az alábbi honlapon, illetve a jobb oldalon csatolt dokumentumban érhetők el: www.stipendiumhungaricum.hu. A pályázatok határideje a tanulmányoktól függően változó. A pályázatokat minden esetben a Vietnami Oktatási és Képzési Minisztérium részére kell benyújtani!

- Megjelent a Vietnami-Magyar Államközi kutatói ösztöndíjprogram 2017/18-as akadémiai tanévre szóló felhívása, amelyről bővebb tudnivalók az alábbi honlapon, illetve a jobb oldalon csatolt dokumentumban érhetők el:
http://tka.hu/international-programmes/4127/bilateral-state-scholarships. Határidő: 2017. január 30.

- Megjelent a Földművelésügyi Minisztérium és a FAO közös, 2017/18-as tanévre szóló pályázati felhívása, amelyről bővebb információ a jobb oldalon csatolt dokumentumban érhetők el (jelentkezési lappal együtt). Határidő: 2017. február 28.

- Megjelent a Közép Európai Egyetem felhívása, amelyről bővebb információt kapni az #ApplytoCEU Facebook oldalon, illetve a http://bit.ly/2fnSLyI regisztrációs oldalon.